run

run
run

lördag 19 maj 2012

Bindvävsmassage

Detta är en personlig favorit hos mig, den ger effekt och huden blir mjuk och fin och det känns bra, när smärtan ger sig, för ONT gör det. Tyvärr har jag inte hittat någon i Sthlm som har vakumsugsmaskin men hittade en sida på nätet där man kunde beställa en egen "kopp" och använda manuellt. Passar mig för tillfället utmärkt då jag har ont om tid och kan passa på att göra detta själv hemma. Markus får hjälpa mig med baksidan;)

Bindvävsmassage är en effektiv och välgörande behandling mot fysiska problem orsakade av olika cirkulationsstörningar, såsom muskelvärk, spänningshuvudvärk, ledvärk, stelhet, svullnader m.m. Inom idrottsvärlden används även denna metod framgångsrikt. Du kan välja mellan hel eller halvkropp när du bokar din bindvävsmassage beroende på vilket/vilka områden du vill behandla. Behandling riktar sig till alla som vill rensa kroppen på slaggprodukter och få igång en god cirkulation i området mellan huden och musklerna. Meningen är att du skall kunna ”lyfta” din hud med fingrarna på hela din kropp går inte detta så tyder det på en tät bindväv. Behandlingen är fantastiskt bra för dem som känner sig stela kring skulderbladen eller vill trigga igång sin fettförbränning. Alla brukar få någon typ av reaktion av behandlingen från att känna sig frusen, trött, svettningar, törstig, springa mer på toaletten till att bli pigg och få mer energi, detta tyder på att behandlingen är kraftfull.



Varför är bindvävsmassage så effektiv?
Bindvävsmassage är effektiv p.g.a. den goda cirkulations- befrämjande egenskapen. Bindvävsmassage är det bästa alternativet till fettsugning eller för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp eller för de som har en hudtyp som inte anses lämplig för fettsugning. Många kända plastikkirurger världen över använder denna metod, före operation, för att förbättra cirkulationen i fettdepåer och efter ingreppet för att dränera slaggprodukter och överflödig vätska vilket leder till minskad svullnad, smärta och snabbare läkning. Dessutom stimuleras kollagen- och elastinproduktionen vilket ger fastare och smidigare hud.



Effektiv och välgörande mot:
» cirkulationsstörningar
» muskelvärk
» spänningshuvudvärk
» fibromyalgi
» ledvärk
» stelhet
» svullnader



Den har även goda effekter på fettförbrännig och gör huden elastisk samt ger förbättrad borttransport av slaggprodukter. (text Flex massage)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar